Catering

Zupy tradycyjne polskie

  • rosół
  • flaki po warszawsku
  • pomidorowa
  • szczawiowa
  • zacierkowa
  • barszcz biały
  • grochowa
  • fasolowa
  • barszcz czerwony z uszkami/krokietem
  • barszcz ukraiński
  • żurek

OBIAD

  • zrazy schabowe nadziewane mięsem albo boczkiem, ogórkiem i cebulką
  • bitka schabowa w sosie pieczarkowym
  • kotlet schabowy sam lub z pieczarką
  • sznycel drobiowy sam lub z pomidorem lub ananasem i serem żółtym
  • pieczeń wieprzowa w sosie własnym/chrzanowym
  • udko drobiowe faszerowane
  • kaczka pieczona z jabłkami
  • kotlety mielone
  • golonka z kapustą
  • bigos
  • papryka faszerowana mięsem z warzywami
  • cukinia faszerowana mięsem z serem zapiekanym
  • gulasz wieprzowy
  • pulpety drobiowe w sosie pomidorowym/chrzanowym/śmietanowo-koperkowym
  • de’volaille
  • strogonoff
  • rumsztyk z cebulką
  • ryba dorsz/miruna panierowana lub duszona w warzywach

Dodatki

  • ziemniaki z wody, talarki ziemniaczane, kluski śląskie, kopytka, kasza, ryż
  • surówki na zimno (biała kapusta, pekińska, ogórek kiszony, marchewka z jabłkiem itd.)
  • jarzynka na ciepło (warzywa gotowane, buraczki zasmażane, kapustka zasmażana, marchewka na ciepło)

Przystawki/Zakąski:

  • schab po warszawsku
  • tatar
  • ozorki w galarecie
  • nóżki w galarecie
  • kurczak nadziewany (papryka lub szpinak lub pieczarka) w galarecie
  • indyk w maladze
  • rolada szpinakowo-łososiowa
  • roladki meksykańskie z salami
  • rolada z cukinii z serem kozim
  • roladki z szynką
  • śliwki pieczone z boczkiem
  • tartinki (kanapeczki)
  • koreczki
  • koreczki pomidor z mozzarellą
  • szynka z sosem tatarskim
  • paluszki chlebowe z szynką parmeńską
  • paszteciki ze szpinakiem
  • paszteciki z salami i z serem
  • tarta ze szpinakiem
  • tarta z boczkiem
  • ryba po grecku
  • ryba faszerowana w galarecie
  • śledzik z cebulką
  • śledź pod pierzynką
  • jajka z łososiem / jajka z majonezem
  • jajka faszerowane na ciepło
  • pieczarki faszerowane serem i boczkiem
  • jajka faszerowane na zimno z szynką i szczypiorkiem
  • caprese ( pomidor z mozzarellą)
  • sałatka z cieciorki
  • sałatka makaronowa z kurczakiem
  • sałatka jarzynowa/jajeczna/pieczarkowa
  • sałatka grecka, capri, gyros
  • pierogi: kapusta grzyby, mięso, ruskie, szpinak, ser
  • krokiety mięso, kapusta + grzyby
  • deska wędlin swojskich + smalec swojski
  • taca z owocami

CIASTA

Ciasta: (płatne dodatkowo 90 zł blacha)

  • sernik
  • szarlotka
  • owocowe z kruszoną